Firmaprofil

BC's ejer Frans Bévort har mere end 20 års erfaring som leder og kommentator inden for dansk Human Resource Management.

Han har skrevet flere bøger og artikler om HR-relaterede emner og har arbejdet for en række af Danmarks førende virksomheder og organisationer bl.a. Dansk Industri, Radiometer Medical og PFA Pension. Han har i flere år undervist på CBS' i HRM på Executive MBA-uddannelse.

Bévort Competence har i en årrække leveret lederudvikling og udviklingsopgaver til bl.a. Teknologisk Institut, Lejre Kommune, DONG og Lundbeck Pharma.

Vores målsætning

At levere forretningskritiske udviklingsydelser (HRD), der styrker din organisations evne til at løse dens opgave. Det er din organisations mennesker, der rummer dens største potentiale.

Videnintensive virksomheder, er et særligt interesse- og indsatsområde. Det gælder både offentlige fagprofessionelle organisationer, professionelle servicevirksomheder, partnerdrevne rådgivningsvisomheder. Fx. hospitaler, universiteter, professionsskoler, revisorer, advokater, reklamebureauer eller rådgivende ingeniører.

Disse organisationer har et helt åbenlyst behov for at styre, engagere og udvikle deres menneskelige ressourcer. Men al forskning viser, at det netop for disse visomheder er særligt vanskeligt at arbejde professionelt og systematisk med HRM - se fx forskning i spørgsmålet i Bévort & Poulfelt, 2015 (i download listen).

Bevort Competence har en forskning- og erfaringsbaseret tilgang til at rådgive netop denne type organisationer, sammen med partnere som fx Pro-Lead.