Referencer

”Vi havde stor glæde af at møde en rådgiver som faktisk forstod hvilke ledelsesmæssige udfordringer partnerdrevne virksomheder som vores står overfor og Frans var tilmed i stand til at skærpe vores forståelse af vores egne udfordringer og muligheder.”

Jan Kristensen, Partner, Sadolin & Albæk

"Jeg kender Frans som en engageret chef og kollega. Han var med til at give mig mod på en karriere inden for HR da jeg arbejdede for ham i DI og jeg har siden haft stor glæde af Frans som sparringspartner og kollega."

Connie C. Staniok, HR Development Director, People & Strategy, Velux A/S (tidl. Vice Direktør, HR Udvikling, TDC)

"Frans var en vigtig driver i udviklingen af Radiometers HR funktion, hvor han gjorde en afgørende forskel. Han er faglig dygtig, ligesom han er konstruktiv, fremsynet og en god teamplayer. Frans er desuden typen, der ikke står tilbage for at udfordre chefer og
medarbejdere på et fagligt grundlag. Hertil kommer, at han har et stort og forbilledligt engagement i sit virke. For Frans bliver HR aldrig 'bare' et job."

Per Krogager, Vice President, Global HR, Eltel (tidl. Europæisk VP Human Resources, Tvilum-Scanbirk og Radiometer Medical A/S)

"Jeg kender Frans som en meget engageret underviser som i sin tid som Ekstern Lektor på HD(O) har været med til at udvikle faget og især HR-toningen til et helt nyt niveau."

Jan Molin, Uddannelsesdekan, Dr. Merc., Copenhagen Business School

"I forbindelse med udvikling og gennemførelsen af 3-i-1 Lederudvikling for Teknologisk Institut og i andre sammenhænge, har jeg haft stor fornøjelse af at arbejde sammen med Frans. Han er idérig og vedholdende, en god partner og en glimrende underviser. Frans & Frank var en dynamisk duo - jokede vi med (hvem var Robin...?)." 

Frank Dybdal Lilleøre,  PhD, Partner, Kraft & Partners tidl. Group HR, Danske Bank

Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage en e-mail, når der er nyheder fra Bévort Competence

Tilmelding nyhedsbrev